• Prof. Dr. Fuat Sezgin
    KÜTÜPHANESİ
Ana Sayfa / Duyuru / Üniversite ve iş dünyasının eğitim ihtiyaçlarını online ve interaktif bir ortamda sağlamak amacıyla kurulmuş olan AKAGEV veritabanı hizmete girmiştir.

20.12.2023

Erişim Adresi :www.akagev.com

Akademik Gelişim ve Eğitim Veritabanı (AKAGEV) üniversite öğrencilerinin, öğretim elemanlarının ve iş dünyasının eğitim ihtiyaclarını online ve interaktif bir ortamda sağlamak amacıyla kurulmuş bir veri tabanıdır.

Bilgisayar yazılımlarını, kişisel ve akademik gelişim eğitimlerini en az doktora derecesine sahip alan uzmanlarıyla ayrıntılı bir şekilde öğretmeyi amaçlamaktadır.

AKAGEV platformunda yer alan online-interaktif video dersler, ilgili derslere ait eğitici materyaller ile desteklenmektedir.

AKAGEV’de yer alan tüm eğitimler en az doktora derecesine sahip uzmanlar tarafından verilmektedir.

AKAGEV Portalındaki Bazı Eğitimler

3Ds Max Eğitimi (Temel Düzey)
Arapça Eğitimi
Bebeklik Dönemi Eğitimi
Bilgisayar Ağları Eğitimi
C/C++ Programlama Dili ile Uygulama Geliştirme Eğitimi
Dış Ticaret Eğitimi (İthalat-İhracat Yönetimi Eğitimi)
Entegre Yönetim Sistemi(EYS) Eğitimi
Finansal Tablolar Analizi Eğitimi
İnternet Gazeteciliği Eğitimi
İşletmelerde Kriz Yönetimi
Labview Kullanımı Eğitimi
Lojistikte Coğrafi Bilgi Sistemleri Kullanımı
Mali Tablolar Analizi Eğitimi
MATLAB Kullanımı Eğitimi
Müzakere Teknikleri Eğitimi
NetCad Eğitimi Temel Düzey (Uygulamalı Harita Yapımı)
Optimizasyon ve MATLAB Eğitimi
Photoshop CC Eğitimi (A'dan Z'ye UygulamalıTemel ve İleri Düzey)
Programlama Dillerinin Prensipleri
Python Programlama Dili Eğitimi (Temel Düzey)
Revit Architecture ile Mimari Tasarım Başlangıç Eğitimi
SPSS ile 2 Eğitim 1 Paket(Temel SPSS ve İleri SPSS)
Temel ve ileri Düzey CORELDRAW Eğitimi
Veri Bilimine Giriş
Web ve Mobil CBS- (ArcGIS) Eğitimi
Yapay Sinir Ağları Eğitimi
Yapay Zeka Eğitimi

*Üyelik işlemlerinde Üniversite uzantılı maili adresi kullanılması gerekmektedir.

AKAGEV Nasıl Kullanılır?

• Personel ve öğrenciler www.akagev.com sisteminde bulunan üye ol kısmından sadece kurumsal mail adresiyle üye olabileceklerdir.

Mail uzantısı ………… .edu.tr olmalıdır.

• Üye olduktan sonra kurumsal mail adresinize bir doğrulama kodu gelecek ve onayladığınız takdirde sorunsuz giriş yapmış olacaksınız.