• Prof. Dr. Fuat Sezgin
    KÜTÜPHANESİ
Ana Sayfa / Duyuru / HukukTürk Veri Tabanı Deneme Erişimine Açılmıştır. Bilgi İçin Tıklayınız.

HukukTürk Veri Tabanı Deneme Erişimine Açılmıştır. Bilgi İçin Tıklayınız.

21.10.2024

Hakkında:

Birbirine hiper linklerle bağlanmış T.C. Mevzuatı (Kanunlar, Cumhurbaşkanlığı Kararnameleri, Kanun Hükmünde Kararnameler, Tüzükler, Yönetmelikler, Genelgeler), Kanun maddeleri ve konuları ile ilişkilendirilmiş sürekli güncellen milyonlarca İçtihat (Yargıtay, Danıştay, Anayasa Mahkemesi-Genel Kurul/Bireysel Başvuru-Uyuşmazlık Mahkemesi, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi Kararları), T.C. Resmî Gazete günlük olarak sisteme girilmekte ve değişiklikler aynı gün yerlerine işlenmektedir.

Dilekçe ve Sözleşme örnekleri, Kanun Gerekçeleri gibi servisleri bünyesinde bulunduran bir veritabanıdır.

Ekim/2023'de eklenen 50.000 yeni içerikle, 1928’den günümüze yaklaşık 350.000 kaynakça, başta HUKUK olmak üzere ULUSLARARASI İLİŞKİLERİKTİSATİŞLETMESİYASİ BİLİMLEREKONOMİ ve KAMU YÖNETİMİ gibi temel alanları kapsamakta ve %70'inin tam metin içeriklerine ulaşılabilmektedir.

Link: www.HukukTurk.com

Deneme Bitiş Tarihi : 31.12.2024