Ana Sayfa / Duyuru / Çevrimiçi Ovid Günleri

02.04.2021

Çevrimiçi Ovid Günleri

Ücretsiz canlı etkinlik -22 Nisan 2021 Perşembe - 12:00 - 16:00

Bu yıl 2’ncisi gerçekleşecek Çevrimiçi Ovid Gününde bize katılın!

Bu yıl 2 kere gerçekleşecek etkinliklerden ilkine sizi de davet etmekten memnuniyet duyarız.

Sizler için bir çok heyecan verici oturum planladık. Konuk konuşmacılar ve Wolters Kluwer yöneticilerinden konuşmacılar olacak. İlerleyen günlerde konuşmacılarımız hakkında daha fazla bilgi paylaşılacaktır. Konuşmaların içeriği Kütüphanecilerin yanı sıra Akademisyen ve Araştırmacılara yönelik olacaktır.

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da katılımcılarımıza küçük bir sürprizimiz de olacak (kayıt olurken doğru eposta adresi verdiğinizden emin olunuz. Sürpriz hediyemiz bu adresinize gönderilecektir).

Kayıt sayfamız açıktır ve aşağıdaki bağlantıya tıklayarak yerinizi ayırtabilirsiniz. Acele edin sadece 50 Kişilik yerimiz var! Kayıt sonrası size bir onay mesajı gönderilecektir.

Not: Sunumlar İngilizce olacak.

Tarih: 22 Nisan, 2021
Saat: 12.00 – 16.00 (Türkiye Saati ile) (öğle yemeği arası dahildir)

Buraya Tıklayarak Kayıt Olabilirsiniz