Ana Sayfa / Duyuru / Masa Rezervasyon Sistemi Hakkında

Masa Rezervasyon Sistemi Hakkında

04.02.2020

"27 Ocak Pazartesi gününden itibaren C Blok'ta 08.30-23.00 saatleri arası masa rezervasyon sistemi uygulanmaya başlanacaktır."

• Gün içinde dilediğiniz  sayıda ve sürede rezervasyon yapabilirsiniz.gece 00:00 dan sonra ertesi gün için randevu alabilirsiniz.
  • Oluşturduğunuz rezervasyonlarınızı ;  başlangıç saatinden itibaren  15 dk. içinde kütüphanemizde bulunan “kart okuyucuları” kullanarak onaylamanız gerekmektedir.
  • Mola süreniz “30 dk.”’yı geçtiğinde rezervasyonunuz otomatik olarak iptal edilir ve diğer bir kullanıcı rezervasyon yapabilir.
  • ! Süreniz dolduğunda devam etmek isterseniz aynı masaya tekrar rezervasyon yapabilirsiniz... lütfen süreniz dolduğunda masayı diğer kullanıcıların kullanımı için meşgul etmeyiniz.
  • lütfen, rezervasyon formundaki kullanım sözleşmesini dikkatle okuyunuz