Ana Sayfa / Duyuru / Dış Kullanıcılar

Dış Kullanıcılar

15.08.2019

Pamukkale Üniversitesi personeli ve öğrencileri dışında kütüphaneyi kullanmak isteyen kullanıcıların Pamukkale Üniversitesi Prof. Dr. Fuat Sezgin Kütüphanesi kullanım kartı almaları gerekmektedir. Kullanım kartı almak için kimlik fotokopisi, vesikalık fotoğraf ve öğrenci belgesi (Öğrenciler için) ile birlikte Dış Kullanıcılarformunu doldurup imzalayarak Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı’na başvurulması gerekmektedir. Başvurusu uygun görülen kullanıcılara, kart basım ücretini ödemeleri için IBAN numarası verilir. Kullanım kartı olmayan kullanıcılar kütüphaneden yararlanamayacaklardır.

Kütüphane kartı çıkarmak için en az lise son sınıf öğrencisi olunması gerekmektedir. Lise son sınıf öğrencileri, öğrenci belgesi olmadan kart çıkaramazlar.